Citiraj:
Autor skitnica
@Juice
kad nekome dajem preporuku onda je dajem po onome kakav zahtjev procitam i onda gledam sto bi sebi kupio da trazim takvo nesto i po iskustvu koje imam. Sam si u ovoj temi u nekoliko navrata hvalio i drugima preporucio MEE M9P koje su te sa postarinom izasle 16$. S obzirom da sam ih imao jedno vrijeme i znam kako zvuce mozes li mi reci koje su najjeftinije Sennheiserice koje bolje zvuce od M9P i koliko kosta taj model?
Vidim da se nisi potrudio pronaci neku recenziju slusalica koje sam ranije linkao pa i dalje "vidis na slici" kako su lose izrade. To su kineske slusalice od 8$ i ne mozes ocekivati kvalitetu izrade kao kod nekih brand name od 50$ ili 100$ no jos uvijek su bolje zvukom a i kvalitetom izrade od skupljih slusalica koje si ti ovdje ljudima preporucavao (a nije ti losa preporuka)
|
A jesmo se nasli prepucavat
Kuzim da zvuce dobro mozda, no kad ih pogledam izgledaju ko da ce raspast odmah. Za neki kraci period su dobre, no vjerujem da ce se brzo raspast i da se isplati ipak malo vise investirat.
Tesko da mogu nac neke koje zvuce kao MEE M9P a da su cijenom blizu. Doduse, ne mozes nac ni kod jednog drugog brenda.
Grado sr60i se mogu nac i u AudioCentru. Doduse, tamo su 600 kn ali ta cijena je vec godinama, otkada ih imaju valjda. Za one koji ce uzimat te sluske mozda vam nece odgovarat jer su otvorenog tipa.
Kad smo Grade, imaju i Alessandro sluske. Ako me dobro sjecanje sluzi Music Series One imaju drivere od SR80i.
http://www.alessandro-products.com/m...p?p=headphones
Kad te vec quoatam da pitam, di si uzeo Beyerice i za koliko?
Gledao sam ih bio prije ljeta, mislim da cak u Sonus Artu su bile na popustu nekom ali ubi me za koju cijenu, 1400-1600kn mozda, ne znam tocno.
Sad sam vidio da si spomenuo, na cekanju je over-ear verzija Momentumica. Znam da ima za tu cijenu slicnih sluski sa boljim zvukom, no dizajn me odusevio sluski i uzmima ih zbog dizajna prvenstveno. Mislim, nije ni zvuk los im i za portable sluske zvuce dobro, al dizajn me na prvu privukao.