Citiraj:
Autor domis
fabia 1.4 tdi
nakon 3000km - prosjek potrošnje je 5.24L/100km i bez ikakvog šparnog režima, normalna vožnja, više gradska nego otvorene ceste 
|
Super potrošnja, a to sam i očekivao od TDI-ja sa 3 cilindra. Tako se uglavnom poklapalo sa pričama ljudi.
Citiraj:
Autor syss
vuco još jedna sitnica ako ideš na clio 2... gledaj da zemeš model sa 5 vrata, em radi praktičnosti em radi činjenice da na 3 vrata znaju otić motori podizača stakala koji su očito isti kao i na 5vratnom modelu, a stakla/tereta duplo više za dizat.
|
Ma 3-ja vrata sam odmah u startu odbacio kao mogućnost, dođe klinac i onda se mogu fučkat.
Citiraj:
Autor Blue_Fatal1ty
za koju cijenu dobiješ tog clia?
On mi tu djeluje najbolji. Astra će ti trošit kop kuga, fabia je preskupa i li la auto, a clio je optimalna sredina.
Ako te slučano zanima clio 3 ph2 1.2 TCe obrati mi se u pm.
|
Clio, taj sa 1.5dCi, karavan verzija je koštao 50 000kn bez registracije. Znači 2009to godište, papiri uredni, 110 000km.
Citiraj:
Autor smuchac
Ako trebas prostora straga,clio ne uzimaj. Ja sam se skoro zajebo.
|
Gledao sam Clio Sport Wagon, znači karavan. Ima dosta prostora straga i gepek je naravno puno veći.
Uglavnom, danas otišao pogledati onog Megana Sedan, 1.6 16V motor, iz 2008 godine sa 34 000km i za manje od 6000€. Servisna knjižica kod Štarkelja uredno zapisana i odrađeni svake godine servisi (fakat je radio 5-6t km godišnje). Auto u vrhunskom stanju izvana, vrhunskom iznutra. Auto pali i vozi bez ikakve greške. Naravno, već bi auto bio kod mene da nema jedan ali - kaže da mu je kapa amortizera na prednjem lijevom kotaču otišla i da će spustit cijenu za 200€ radi toga. U pravilu, to mi je odma napomenuo preko telefona, a kad sam mu rekao na vožnji da ništa osjetio, onda je nas je odveo preko malo veće rupe na skretanju (ja naravno izbjegavao nekako to sve) i tu se čuje udarac. Mogao je komotno i šutit, a na prvu se čini kao pošten čovjek koji stvarno pazi auto. Tako da, preko vikenda imam zadatak naći servis koji bi pregledao auto ili najkasnije u ponedjeljak. Naći će se nešto...