Citiraj:
Autor skitnica
Uzasno mi na zivce idu ljudi koji se prave pametni a daleko su od toga. Da, bio sam u Kini ali eto, nisam bio u tvornici slusalica. Znas, neke stvari se moze nauciti i bez osobnog sudjelovanja. Npr. nije pametno skociti iz aviona bez padobrana. Osobno nisam isprobao a ti ako mislis da za sve treba vlastito iskustvo slobodno probaj.
No gle kur*a, odjednom nije potrebno vlastito iskustvo nego ti prema fotografiji zakljucujes kako se kod ovih slusalica radi o uzasnoj izradi?
|
Jedini koji se pokušava praviti pametan si ti koji si banuo u temi s tim jeftinim sluškama i predložiš onda sluške kojima se na slici vidi loša kvaliteta izrade, a di tek uživo.
Citiraj:
Kako te nije sram pisati ovakve gluposti?
|
Kako tebe nije sram preporučiti takve sluške i tjerati u koš s kvalitetnijim sluškama(ne, ne mislim kvalitetnijim samo zbog cijene)?
Citiraj:
Ja bi znaci, kako bi imao pravo pisati o kineskoj proizvodnji, osobno trebao otici u tvornicu slusalica dok ti, genijalac, iz fotografije donosis zakljucke o kvaliteti izrade iako to uopce nije bila tema nego kvaliteta zvuka?
|
Tema je bila generalna kvaliteta slušalica u što ulazi i kvaliteta zvuka. Valjda ako kupujem neću kupit nešto što na samoj slici izgleda da bi se na dodir raspalo.
Citiraj:
Ako ne vjerujes meni da ove slusalice od 8$ kvalitetom zvuka jedu kompletan nizi segment Sennheisera (jel tu kvaka? imas neki Sennheiser jeftinjak pa sad svaki cigo svog konja hvali?) net ti je pun recenzija pa slobodno procitaj.
|
Nope, nemam Sennheiser niti sam ikada isti posjedovao.
Planirao sam uzeti Sennheiser Momentum over-ear no to je na čekanju trenutno.
Citiraj:
I da te jos vise izivciram, vjerojatno imam vise kvalitetne audio opreme nego ti godina, tako da si u pravu. Ja cu uzivati u svojim slusalicama, ti u svojima
|
Ovakvih kineskih slušalica kakve si predložio u postu 1363 sigurno imaš.
I ne brini, nisi me ni malo iživcirao, ali vidim da si ti jako iživciran