Tema: Slusalice
View Single Post
Staro 29.08.2014., 17:45   #1369
Juice
Fresh Juice

Juice's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor skitnica Pregled postova
Uzasno mi na zivce idu ljudi koji se prave pametni a daleko su od toga. Da, bio sam u Kini ali eto, nisam bio u tvornici slusalica. Znas, neke stvari se moze nauciti i bez osobnog sudjelovanja. Npr. nije pametno skociti iz aviona bez padobrana. Osobno nisam isprobao a ti ako mislis da za sve treba vlastito iskustvo slobodno probaj.

No gle kur*a, odjednom nije potrebno vlastito iskustvo nego ti prema fotografiji zakljucujes kako se kod ovih slusalica radi o uzasnoj izradi?
Jedini koji se pokušava praviti pametan si ti koji si banuo u temi s tim jeftinim sluškama i predložiš onda sluške kojima se na slici vidi loša kvaliteta izrade, a di tek uživo.

Citiraj:
Kako te nije sram pisati ovakve gluposti?
Kako tebe nije sram preporučiti takve sluške i tjerati u koš s kvalitetnijim sluškama(ne, ne mislim kvalitetnijim samo zbog cijene)?

Citiraj:
Ja bi znaci, kako bi imao pravo pisati o kineskoj proizvodnji, osobno trebao otici u tvornicu slusalica dok ti, genijalac, iz fotografije donosis zakljucke o kvaliteti izrade iako to uopce nije bila tema nego kvaliteta zvuka?
Tema je bila generalna kvaliteta slušalica u što ulazi i kvaliteta zvuka. Valjda ako kupujem neću kupit nešto što na samoj slici izgleda da bi se na dodir raspalo.

Citiraj:
Ako ne vjerujes meni da ove slusalice od 8$ kvalitetom zvuka jedu kompletan nizi segment Sennheisera (jel tu kvaka? imas neki Sennheiser jeftinjak pa sad svaki cigo svog konja hvali?) net ti je pun recenzija pa slobodno procitaj.
Nope, nemam Sennheiser niti sam ikada isti posjedovao.
Planirao sam uzeti Sennheiser Momentum over-ear no to je na čekanju trenutno.

Citiraj:
I da te jos vise izivciram, vjerojatno imam vise kvalitetne audio opreme nego ti godina, tako da si u pravu. Ja cu uzivati u svojim slusalicama, ti u svojima
Ovakvih kineskih slušalica kakve si predložio u postu 1363 sigurno imaš.
I ne brini, nisi me ni malo iživcirao, ali vidim da si ti jako iživciran
Juice je offline   Reply With Quote