View Single Post
Staro 29.08.2014., 12:34   #1038
kasandro
Premium
Moj komp

kasandro's Avatar

Datum registracije: May 2008
Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Osobno mislim da te liste nemaju smisla. Brzina izlaženja novih modela je takva da bi listu trebalo updateat na dnevnoj bazi i samo bi Brki zadavali dodatni posao.
Što se tiče odrona, to je jako varljivo jer svatko od nas ima svoje mišljenje, a ono ne mora biti isto (što se i vidi iz postova u zadnjih par stranica). Osim toga, ima modela koji su u jednoj seriji ok, a u drugoj koma (npr. famozni iNew v3) pa bi imali isti model na obje liste. A to nema veze s logikom.

To je moje razmišljanje.
Pa na listu se ne stavljaju svi novoizašli modeli nego oni kojima se na neki način može dokazati kvaliteta. Po drugim renomiranim forumima ili osobnim iskustvima više korisnika. Od svih do sada spomenutih mislim da smo se složili da se samo nekih 5 trenutno može preporučiti mirne savjesti.

Famozni iNew niti u jednoj seriji nije uspio izdati mobitel koji je ok u smislu da radi sve što je navedeno da ima. I bez obzira što će se neki javiti da im je mob super "za njihove potrebe" taj mob je jedinica za odrona. Čak i da prorade sve funkcije baterija mu ne izdrži dan normalnog korištenja. Samim time ne može se pojaviti na listi za preporuku. Znam dvoje ljudi koji imaju Cubote koji njima rade dobro i zadovoljni su s njima, ali znamo da Cubot nikada (ili još jako dugo vremena) neće završiti na listi za preporuku.

Ali ok, ne znam zašto se uopće zamaram s time