Kul, to je i meni jedan od najdražih ačivmenta kad uništavaš avione viših tierova od sebe

Nemam više premium, uzeo sam bio na tjedan dana i to je to. Vidiš, onda se samo slijeću ti random battle trophyiji od hrpe para

Sad sam u brutalnoj gužvi i nedostatku vremena, pa budem si opet uzeo premium kad ću imati vremena malo više igrati.
Btw, ja sam samo jednom pokušao real battle, morat ću se malo i na to nabrijat, udaram samo arcade. Zna mi biti dosadno to vraćanje nazad po municiju, a koliko sam skužio i flight model je malo realniji, avioni nisu toliko okretni i lagani.
Ja kad letim sa svojim englezima već redovito ulijećem u partije sa jet-ovima, pa su mi fetiš postali oni. Baš milina kad sa starom turbo-propeller spitkom riješim nekog p-80 jeta
Ovo za konvergenciju, ostavio sam na defalutu, tako sam već naučio i nisam to ni mijenjao...
Mogao bi se probat malo poigrat s time...
I veselim se idućoj team partiji, da opet dobijemo nagradu za najbolji tim hahaha

U pravim uvjetima i na desktop kompu sam već opasno konkurentan, jer ono zadnji put baš nije bilo reprezentativno (stari lapop i mobilni internet)