View Single Post
Staro 29.08.2014., 08:07   #1016
GoodLooker
Premium

GoodLooker's Avatar

Datum registracije: Jun 2008
@Dakok, da sad ne ulazimo u rasprave, samo da se referiram na "Veći izbor softvera nudi i veću šansu da nađemo onaj s kojim ćemo imati najmanje problema.".
Veći izbor ROMova kućne radinosti ne nudi ništa pametno osim više vremena provedenog u drk**ju po uređaju i možda neki napredak za teške softverske odrone tipa Newman N2 (čitaj uređaji koji su neželjena djeca matičnih firmi), zato i kažem da u startu trebaš kupiti uređaj za koji znaš da je softverski provjeren, zato i pratimo reviewe.
Kuhani romovi su zgodni za igranje, ponekad donesu lijepi UI i maknu neke predinstalirane annoying aplikacije, gotovo uvijek donesu i ozbiljne bugove s kojima dosta ljudi može živjeti jer ima ljepši UI.
Meni ljepši UI ne znači puno, fokusiran sam samo na funkcionalnost. Valjda to dođe sa godinama.
I na kraju nevezano za raspravu, pošto sam koristio sve OS-ove još od vremena Palma, mogu sa 1000% sigurnosti reči da je što se tiće funkcionalnosti, IOS apsolutni kralj (molim bez započinjanja vjerskih ratova). Android će sa ovom L verszijom napraviti veliki korak napred jer je konačno unificirao sve korisničke elemente i "razine" sućelja. Možda time olakša i developerima romova.

E da, zaboravio sam u vezi TOP liste koje bi trebalo sastavljati. Mislim da to neće ići kako treba i da nije potrebno sastavljati nikakve liste. Tko prati temu sve mu je jasno i uvijek može pitati za mišljenje o nekom odronu, to bi u stvari služilo samo padobrancima.
GoodLooker je offline