View Single Post
Staro 29.08.2014., 00:19   #1719
win32
Premium
Moj komp

win32's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Citiraj:
Autor 2 die 4 Pregled postova
Evo da nebude sve na strani Define R4-ke.
Meni je preLAGAN
Ja sam do sada imao Chieftec-XC-01 (sada ima novo ime, ali je ostao potpuno isti) i to je hebeni tenk naspram ovog Fractala. I iskreno, falit će mi to.
Još nisam složio komponente u Fractala (komp mi je na remontu ) ali kad složim sve, onda ću javiti konačni sud, dali je ili nije dobar.
Ja sam ga kupio zato jer mi je lepi i zbog zvučne izolacije, a i 580kn je ok cifra.
Bumo videli, rekli bi slepci.
Imao sam dva Chiefa...prvi je bio Bravo big tower dok je drugi bio Aegis midi.

Ti kejsevi se ne mogu nositi s danasnjim standardima, imao sam ih dovoljno dugo i hvala lijepo.
Je da npr. Bravo big tower ima hrpu mjesta, ali ima samo to i nista vise.
Aegis sam kupio doslovno u nuzdi (mislim i da tu na PCE ima par slika bas moga u threadu o poslozenom kablovinju)...ok je kejs, ali opet je los za danasnje standarde u izradi, bez ikakvih dumping materijala, bez posebnih mogucnosti skrivanja kablova, ruzna unutrasnjost....eto, moje misljenje jer sam ga imao.

Nakon Aegisa sam uzeo Cosmos i preporodio se, a nakon Cosmosa je dosao Obsidian 800D.

Kasnije smece od CM 690 II Advanced (bez uvrede za vlasnike)....najlosije kuciste koje sam imao u zadnjih cca 10 godina (IMHO).

Sada cemo vidjeti kako izgleda ovaj R4.

Pošteni trgovac: 1, 2, 3, 4, 5...
win32 je offline   Reply With Quote