Citiraj:
Autor matija.gubec
da kaze koja je bila prva mana F1...
|
Nekim ljudima je očito cilj pljuvanje po meni.
Rekao sam da je to "još jedan problem s njegovim Coolpadom" jer je isti korisnik rekao i
prvi prije par stranica. Meni je u svakom slučaju mana nekog mobitela kada moraš mijenjati rom da bi nešto/sve radilo.
A ja stojim iza svojih riječi. Do sada sam se susreo s mnogim mobitelima i uvijek sam nepristran i otvoren za sve mobitele.
Kako sam si bio uzeo Elephone P6i, napisao sam o njemu da je živo smeće od mobitela, to stalno govorim po forumima i po njihovom forumu. Nikome ne preporučam kupovinu tog odrona.
Dobio sam ponudu da dobijem besplatno Elephone P3000 ako izmijenim svoje mišljenje i/ili ne objavim/govorim kakav je P6i doista.
Ja takve stvari ne radim, odbio sam takvu ponudu. Mobitel kada dođe do mene dobije onakav komentar kakav se meni mobitel čini i kakav je.
Tako su neki ZTE-v967s i u prvoj seriji doista bili dobri, masovno se kupovalo i ja sam dobio onaj iz druge, lošije serije gdje se kamera promijenila i bila očajna. Očajan
fokus je imao i kvalitetu slike. Koliko se sjećam u trećoj seriji su nešto mijenjali i oko procesora (iako je to bilo prije dosta pa se ne sjećam svih detalja).
Ja sam takvim mobitelom nisam ponosio i nije mi bio dobar jer ja jako puno slikam.
Koliko se sjećam i Drug Brko je rekao da je on isto dobio zte s lošom kamerom.
Da sam dobio onog iz prve serije ja bi ga pohvalio ali nisam i stoga mi je ZTE ostao u lošem sjećanju.