View Single Post
Staro 28.08.2014., 15:27   #978
Ag008
RESPECT MY AUTHORITAH
Moj komp

Ag008's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Ne znam razlog traženja posta od prije mjesec dana i ponovnog odgovaranja na njega. iocean x8 mini pro je tada bio dostupan s cijenom samo na tom shopu pa sam ga i linkao. Ali nisu ga imali u pravoj prodaji već je bila samo najava.
iocean x8 je inače poznati brend, ne bi rekao da je odron, uvijek su dolazili s funkcionirajućim romovima s Google Playom i hrvatskim jezicima i mislim da je Iocean kao firma poznata i dobra. Samo moje osobno mišljenje temeljem onoga što su mi rekli i čitanja.

Zte v967s (kojeg sam imao) je kod mene ostavio jako loš dojam. Ja sam ga kupio dok je cijena još bila oko 130$. Kamera koja je bila loša, očajna, mutna a i mobitel je bio dosta težak. Dolazio je i s nekim očajnim US punjačem kojeg sam mijenjao za Zopov odmah a morao sam tražiti romove budući da je dolazio s kineskim uz brdo kineskih aplikacija. Mislim da sam max flavour ili tako nešto instalirao, koliko se sjećam.
Jedino dobro kod tog mobitela je bio GPS, meni osobno taj mobitel bio odron, najgori kojeg sam imao nakon Elephonea p6i.