Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 28.08.2014., 13:52   #7857
win32
Premium
Moj komp

win32's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Citiraj:
Autor AFK Pregled postova
dakle nemoram kupovati prvo diablo 3 pa onda expanziju..sama expanzija stoji kao cijela igra?Dali moram kupiti 2 igre radi 2 playera pošto žena i ja planiramo igrati zajdno to...[od lola nam se povraća ] dakle koikosam shvatio...ženica i ja idemo po dungenima i slično...udaramo i skupljamo iteme..što se dogodi kad anetko od nas pogine?
Gle, ja osobno obozavam D3 no ako brijete na tu neku fantasy atmosferu, jesi razmisljao mozda o LOTRO, RIFT-u i sl. igrama? WOW?
Meni osobno je LOTRO najjaci sto se tice same atmosfere i lore-a + ogroman svijet koji ces istrazivati jaaaako dugo i jos neces sve vidjeti. Hrpa zabave.

U D3 ti se sve svodi na farmanje, farmanje i jos malo farmanje...loot..loot...
Meni je to ok jer mi je Diablo zakon, ali prvo svakako isprobaj igrati pa tek onda kupuj da se ne bi razocarali jer tu jedan prelazak igre i ne znaci nesto previse.

Sta ako netko pogine? Nista, mozes je i ti "ozivjeti" pa ispadnes heroj pred boljom polovicom.

Inace meni moja stalno "prijeti" da ce zaigrati s mojim acc, ali rekoh sve moze no to ne.

Pošteni trgovac: 1, 2, 3, 4, 5...
win32 je offline   Reply With Quote