View Single Post
Staro 28.08.2014., 12:55   #1708
virus1
Premium
Moj komp

virus1's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Ima gumice na nosačima za diskove, zašarafi se HDD od ispod, R4 Define ima izolaciju po gornjoj i bočnim stranicama, inače je case mat tj. onaj pečeni prah a jedino malo glossy je prednja stranica koja se otvara tj ovo što piše Black pearl ili Titanium grey se odnosi samo na boju prednje stranice dok su oba case-a crna.
USB 3.0 imaš, Define R4 ti jedino nema HDD ledicu već samo power dok kod ARC modela to nije slučaj, meni osobno ne smeta.
Ovo što se tiče izolacije na rupama za ventilatore ti je samo zašarafljeno pa se lako skine i stavi ventilator.
Kučište je ful teško i stranice sa izolacijom su teške, rubovi se dobro poklapaju i ja nisam primjetio vibracije, ako su ventilatori koje misliš staviti malo brži ili ako ih se drži na full dobro je gornje ventilatore malo odmaknuti sa nekim distancerima, jer ako su blizu rupica/stijenke kučišta čuje se malo kako para zrak ali to nije do ovog kučišta već kod svih,...
Što se tiče hlađenja u njega ti po dimenzijama ide sve osim nekog ludog custom loop radijatora koji zauzima mjesto po dužini sa 3 venta (u ARC može, Define nemože) što se debljine radijatora tiče ima masu mjesta, a pošto misliš mijenjati za zračni cooler nema problema.
virus1 je offline   Reply With Quote