Citiraj:
Autor Valley7
No no, ne se otresati.
Na kraju balade upiknuh AKG otprilike u rangu savjetovanom gore. I to ipak one koje poklapaju cijelo uho. Koštalo me dosta preko predviđene brojke, ali zvuk je ipak osjetno bolji od svega što je bilo prije u igri.
Jedino što me dosta griju preko kile kose. A koliko će poživjeti osjetljivi dijelovi poput konektora, to ću tek vidjeti. 
|
Nije bilo nikakvo otresanje nego savjet po ovome sto si ranije pisala. za 30-40 kn se mogu kupiti in ear slusalice solidnog zvuka kojima za 3 godine neces plakat jer se smrdao konektor. Ne znam koji tocno model Sennheisera si imala, no njihov najprodavaniji model CX200 kostaju oko 100kn na ebayu a za 30-40kn ima kineskih sa boljim zvukom od cx200.
Sad vidim da si kupila totalno drukciji koncept slusalica od onih koje si trazila. Posto je ovo tehnicki forum i trazis tehnicki savjet onda ne mozes pisati "prije sam imala Sennheiser i bile su super samo je otisao konektor a sad sam kupila AKG. Moras napisati o kojem modelu se radi. Sta da ti je netko odgovorio "kupi JVC"? koji model JVC?
Sto se AKG-a tice, ispod 1000kn kod nas placas ime a ne zvuk.