Hvala svima.
Nego, R4, ima li on ikakvih glossy dijelova? To me odbija od kucista jer da npr. NZXT H230 nije onako glossy, odmah bi njega bez razmisljanja uzeo no ovako mi se nikako ne svida posto je magnet za prasinu + kanta mi stoji na podu.
Nisam gledao je li R4 ikako zvucno izoliran? Kakvi su spojevi stranica i kako diskovi leze u njemu? Pitam radi vibracija i dodatne buke ako to nije izvedeno ok.
Do sada sam koristio Comosos, Obsidian 800D i sl. kucista, ali sada je takva situacija da si ih trenutno ne mogu kupiti jer nemam toliko krznenih no i ne ciljam vise na to...samo mi je vazno da je kuciste kvalitetno napravljeno i da ne zvoni od losih spojeva.
Ima li R4 mozda USB 3.0 od naprijed? Edit, da....vidim neke dva plava utora za USB sto bi znacilo 3.0.
Vidim i neku izolaciju na prednjem dijelu?
U njega stavljam svoju konfu, samo ne znam hocu li stavljati Hydro H50 u njega ili ce mozda ici neka pasiva (volio bi naci TRUE Black Rev C jer mi je bas taj hladnjak ostao u jako dobrom sjecanju...imao sam ga prije nego sam kupio H50).
Ima netko od vas shemu za dobar airflow u R4?
Dostupno mi je nesto 120 mm Scythe KamaFlex ventova (sada stoje ne iskoristeni) pa bi ih stavio u kejs ako je potrebno.
P.S.
Kod montiranja vode ili ventova, ovaj materijal micem dolje ili... (pretpostavljam da ide dolje):
http://goo.gl/lM96Sh