View Single Post
Staro 28.08.2014., 08:14   #3976
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Autor L31 Pregled postova
Kakav je desire 610 u svakodnevnoj uporabi?
Presao sam na njega s BlackBerryja pa mi je i Nokia 3310 dobra, no, po onome sto sam ja iskusao, zadovoljan sam.

Sve aplikacije koje ja koristim (Gmail, Poruke, Vocap, Chrome i mPBZ) se otvaraju instantno, jedino Skajpu treba koji momenat da se pokrene, ali tada radi bez zamjerke.

Za tu cijenu, cisto solidan mobitel, meni kao poslovnom korisniku (nemam instalirane igre, a ne koristim Twater, Instafejs i ostale prica s kojima syss i tor slikaju Ekstra Manđo paket iz MekDonalca) je omogucena sva Google integracija (buduci da imam nekoliko GApps racuna) i to sve skupa radi sjajno, ja zamjerki nemam.

Citiraj:
Kakva je kamera?
Jos cu jednom ponoviti - meni se uopce ne cini da je problem u kameri (u smislu optike). Naime, kada se snimi video (1080p) i uzme full crop, te slike nemaju veze s onime sto je fotografirano. Sad, ili je neki becar u HTC-u bio lijen portati postene JPEG funkcije na taj mobitel, ili sama kamera ima neki interni kodek za JPEG kompresiju.

Zna li netko postoji li kakav alternativni komad softvera za fotografiranje koji mozda ima nekakve dodatne mogucnosti, tipa namjestanje kvalitete slike i slicno?

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.
Bubba je offline