Pozdrav,
nedavno sam nabavio mobitel Alcatel idol mini, nema 2 mjeseca možda, i bio sam super zadovoljan s telefonom sve dok mi se nedavno nije počelo događati sljedeće:
na ekranu mi samo od sebe počne stiskati po gornjem meniju, kao da ga želi spustiti (događa se sasvim slučajno, ponekad kad ga otključam a nekad kad pišem poruke na viberu recimo).
Ono što mi je sumnjivo u vezi toga jeste da će zbog toga dok igram neke igrice automatski stisnuti gornji dio ekrana i otići posjetiti reklamu.
Zbog čega mi se čini da bi mogao biti neki malware u pitanju ?
s druge strane, ponekad znam mobitel nositi u džepu hlača koje su uske pa se onda slučajno zna otključati i/ili ispritiskati razne brojeve itd., ne znam je li i to utjecalo možda, ako sam možda na taj način nekako zdrobio gornji dio ekrana ili...... ?
zaista ne znam više ali jako je nezgodno ovako raditi bilo što na mobitelu jer mi se malo malo pojavljuje navedeni problem. Kad bih barem znao da li je problem softverske ili hardverske prirode, odnosno da ga nosim na garanciju ili bi bilo dovoljno resetirati na tvorničke postavke..... ?
Inače, Bitdefender antivirus free mi ne prijavljuje nikakve viruse kad skeniram..