Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 27.08.2014., 15:24   #7847
slavonac90
Premium
Moj komp

slavonac90's Avatar

Datum registracije: Sep 2008
Citiraj:
Autor AFK Pregled postova
Poštovanje,..nakon 3 godine igranja League of legends igra mi se zgadila,ne radi same igre nego community u lol je postao gotovo neigriv,iz tog razloga razmišljam kupiti diablo III ali,...nisam nikad igrao diablo [ prvi drugi dio...] kao ni diablo III ..zanimaju me neke informacije prije nego se odlučim na ovo.Koliko bih me izašla igra i gdje je najbolje igru kupiti,te kakav je community u ovoj igri? Nekako razmišljam ako nije free igra mora biti manje balavaca,...i kako to sve početi za ulazak u diablo III? hvala
Ja sam uzeo vamo ekspanziju prije tjedan dana za 24 eura, Diablo 3 je još jeftiniji nešto,ne znam jel postoji jeftinije negdje od ove stranice,a da ja pouzdano. http://www.g2play.net/
Ja sam također poprilično novi Diablo igrač, igrao sam Diablo 2 jako davno i to nisam niti prešao igru jer sam u to vrijeme najviše pucačine volio Ali meni je Diablo 3 odlična igra, igram s legom pa je to još dodatna doza zanimljivosti, zapravo sam zbog toga i uzeo igru da možemo zajedno peglati, ali je igra odlična i za solo deranje. Uglavnom ako voliš Hack and slash i skupljanje itema nećeš pogriješiti sa novim diablom, pogtovo još ako imaš nekog legu pa da zajedno peglate.

Ja sad odo derat da vidimo što je ovaj novi patch donio, taman sam jučer doveo prvog lika na 70-i
slavonac90 je offline   Reply With Quote