Citiraj:
Autor syss
ovo je moja jedina žuta i super je on lijep i sve, ali brate mili glup je ko stup, ništa ne razumije, razmažen je brutalno, ni mi njega ne razumijemo, glasan je i non stop žica nešto i urla dok to ne dobije... ima 3 stejta zadovoljavanja, a ne znaš kada šta oće jer radi jednu te istu stvar URLA KO KONDOR BRE!!!
može biti mlijeko, hrana ili maženje... mora jest na stolu ili na kanti za smeće jer jede tako sporo i neskoncentrirano da mu drugi sve pojedu, onak koja mačka ono dere se da je gladna i onda daš jest i pojede dva zalogaja i onda gleda svijet oko sebe i onda nastavlja dalje jest?!?
kad ga maziš ako staneš a nije dosta onda počne opet urlat i capom tj. kandžama primiče ruku na sebe.
ogroman je, najveći mačor kojeg imamo, rezultat - svi ga tuku 
|
lol, kao da citam o svom zucu. ajdentikl. s tim da bi ovaj tupan krenuo izjutra s urlanjem ispod prozora, onda ga moras pustit u kucu i prvo malo pomazit i onda mu dat jest. prava sablona od macka, da ne spominjem da se nikad nije htio igrat nicega osim da mu ja drzim komad mesine van dohvata pa on mora skakutat po to. to mu je vrhunac igre
znaci glupizam zutih macaka je globalan. nadam se da se ova rasprava nece shvatit u kontekstu rasizma