View Single Post
Staro 27.08.2014., 11:38   #1551
Thermaltake
1

Thermaltake's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Pozdrav, trebam pomoć u vezi biranja operatera i tarife. Naime trenutno imam tele2 knock-out tarifu i bon od recimo 100kn mi traje skoro 3 mjeseca jer jako malo zovem obično preko skajpa riješim sve il porukom na whastapp-u, sms-ove obično šaljem preko neta onih 30 besplatnih ili poruku whatsapp-om il viber-om tako da ni njih nešto previše ne pošaljem u tih 3 mjeseca. Podatkovni paket nemam no više puta mi je baš bio potreban pa i to razmišljam kad pređem na novog operatera da uzmem tipa 2Gb čujem da je većini sasvim dovoljno. Htio bi otić sa ovog tele2 jer im je signal katastrofalan, putovao sam iz zagreba u dalmaciju i obratno i većinu vremena mi je mobitel konstantno prebacivao mrežu u roaming na t-com-ovu mrežu. Pa eto može neka preporuka za ove moje potrebe, znači računajte u 3 mjeseca da neću dulje od sat vremena razgovora imat i ne više od recimo 40-50 poruka ako ne računamo blagdane pa je razumljivo da se šalju poruke malo više i možda nazovem tu i tamo pa se popriča, a što se tiče podatkovnog paketa kao što sam reko bilo bi ok recimo nekih 2Gb.
Thermaltake je offline   Reply With Quote