Citiraj:
Autor virus1
@syss mogu potvrditi da su Monitor Audio rockerski xD u mom slučaju više metala prođe kroz njih ali kao što rekoh nemam nešto milijuna kuna za zvučnike pa sam si uzeo MR2 za početak, isto mogu definitivno reći da su odlični za te pare (novi sa jamstvom OFC), dok sam reciever dobio za neku sitnu kompenzaciju, uglavnom zadovoljan sa entry setupom.
|
savjet - što prije se riješi tog risivera i uzmi propisniji amp, vjeruj mi ćut ćeš razliku
Citiraj:
Autor wireless_os
Kad se vec spominje MA bronze serija... Ja imam BR2 spojeno na Rega Brio 3 amp, Rega Apollo kao source. Zaista pristojan zvucnik, fino svira većinu stvari. IMO svira fino i lagane zanrove i akusticne stvari, ne samo Rock.
|
naravno da sve svira, ali velim generalno mu baš življa muzika leži... lagana i tvrda membrana midbassa, lagano otvoreniji i svijetliji zvuk (bez napora kod dobrog matchinga) i mali rastura.
ja sam kod kupovine sistema slušao stvarno sve i sva... što od tretiranih slušaona što od nespojenih spikera i na kraju sam uzeo rx6 u tehnomaxu u dubravi ako se dobro sjećam, uglavnom slušaona je bila neki čošak prodajnog salona otvoren sa svih strana, spikeri stavljeni uz sam stalak di su bile ostale komponente.
može prostor utjecat na razne parametre zvuka, ali dobar driver je dobar driver.