View Single Post
Staro 27.08.2014., 04:29   #6580
Charmander
Ultrapiretik
Moj komp

Charmander's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor gnujko Pregled postova
Primjećuje se i kvaliteta izrade kao i brzina po menijima, aplikacijama (iako nešto manje)...A upravo si i nabrojao meni dvije najbitnije stvari na mobu - kamera i veličina ekrana ...Jedino što IMHO sve preko 4.5 incha je previše za đep...frendov mob od 5 incha meni viri iz hlača a nemrem se ni sagnut. On ga fura sada u torbici (sic!) a po zimi u jakni (jakna mora imati velike đepove). Mob bi bio savršen da ima dual sim i malo dugotrajniju bateriju ali nije drama...
Nego al sam se danas naupdejto...tri updejta...

A imam i pitanje...sredio sam si transparent tilese (za one koji nisu po defaultu - sredio preko Transparency tiles) ali za Nokiu cameru i za Skype nema opcije....jel se to da nekako srediti?....čudno mi je da TS ima transp. tile za myTube a nema ta dva na listi...Pa to su prilično popularne aplikacije...
ne znam za traparent tiles, mene ti to ne muci. nego sto si rekao za ekran, ja sam ti ko tvoj frend, sve u torbici. alipod ekran sam mislio na samu kvalitetu boja i ostrinu (ipak, skok na 330+ ppi je prica za sebe) i naravno, dat black color! ako na ekranu ne pise nista osobito, nekad ni ne skuzim da je upaljen kolko je ta crna odlicno izvedena.