Citiraj:
Autor gnujko
Primjećuje se i kvaliteta izrade kao i brzina po menijima, aplikacijama (iako nešto manje)...A upravo si i nabrojao meni dvije najbitnije stvari na mobu - kamera i veličina ekrana  ...Jedino što IMHO sve preko 4.5 incha je previše za đep...frendov mob od 5 incha meni viri iz hlača a nemrem se ni sagnut. On ga fura sada u torbici (sic!) a po zimi u jakni (jakna mora imati velike đepove). Mob bi bio savršen da ima dual sim i malo dugotrajniju bateriju ali nije drama...
Nego al sam se danas naupdejto...tri updejta...
A imam i pitanje...sredio sam si transparent tilese (za one koji nisu po defaultu - sredio preko Transparency tiles) ali za Nokiu cameru i za Skype nema opcije....jel se to da nekako srediti?....čudno mi je da TS ima transp. tile za myTube a nema ta dva na listi...Pa to su prilično popularne aplikacije...
|
ne znam za traparent tiles, mene ti to ne muci. nego sto si rekao za ekran, ja sam ti ko tvoj frend, sve u torbici. alipod ekran sam mislio na samu kvalitetu boja i ostrinu (ipak, skok na 330+ ppi je prica za sebe) i naravno, dat black color! ako na ekranu ne pise nista osobito, nekad ni ne skuzim da je upaljen kolko je ta crna odlicno izvedena.