26.08.2014., 23:51
|
|
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Autor burmuz
Probaj, kada igraš nogomet s ekipom, da te netko cijelo vrijeme "na sitno" udara, povlači za dres, uvaljuje ti lakat u rebra u duelima i sl. Probaj to stoički trpiti svih 90 minuta.
Oni koji igraju nogomet znaju kako je to.
A i ruku na srce, bili navijač Reala ili ne, voljeli Ronalda ili ne, dobije batina kao vol. Kao i Messi te ostali vrhunski igrači.
Treba vratiti ako se može i pritom izbjeći karton. Eto, vidim da volite otočki nogomet, pa pitajte jednog Škota ili Irca kako nećeš nekome vratiti, naravno da budeš i to je sportski i uredu.
|
Igram nogomet s ekipom, a kad se takve stvari događaju, promijenim poziciju da me čuva netko drugi ili jednostavno trpim. Što ću, takav sam. Ne dopuštam si da puknem, kako god drugi igrali. Ako već ne mogu dalje, ima zamjena. Izađem i pustim drugog da igra. Na kraju dana, boli me noga, bole me rebra, ali nemam ništa slomljeno ni nečije roditelje na vratima
Njega plaćaju smiješno puno da, među ostalim ne radi takve gluposti. I ne, ne treba vratiti. Igraj igru i pusti kretena da igra svoju. Na kraju pokušavaš vratiti i još si napraviš veći problem.
|
|