View Single Post
Staro 26.08.2014., 20:21   #680
virus1
Premium
Moj komp

virus1's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
25 man raid na fullHD sa svim na high ili ultra high , oooo zna da koči igrao sam ga više od 7 god. i u početku je bila takva situacija stvarno ti nije trebala "neka" grafa danas barem neka sredina, 1GB video memorije je premalo, a i u tim situacijama WoW postane CPU hungry ali i GPU tako da bi trebalo zapravo oboje međutim nije moguće sa 2k KN.
Daleko od toga WoW se može igrati na svakakvom kompu ali sa kakvim perfomansama?
Vidim da kolega igra samo to pretpostavljam želi biti što bolji (PvP/PvE nebitno) ono što je bitno da je sve fluidno, a tu processor sam ne donosi previše (ovisi i koji naravno govorim o njegovom slučaju Q6600), ne kažem da neće donijeti, hoće u intenzivnim situacijama gdje je masu igrača samo je pitanje koliko?
Uglavnom na Tom's HW ima masu različitih testova upravo vezanih za WoW i ovo je jedn od njih http://www.tomshardware.com/reviews/...k,3297-13.html
Ima tog još, nego ono što sam primjetio i dosta njih piše o tome je min FPS, u smislu kad igra u određenim situacijama sa 60 padne na 20 ili ispod tu se osjeti razlika u grafama.
Ovdje su testovi sa nekim procesorima, vidi se skok sa Phenoma i Deneba starog na I5/I7 nego kako se može vidjeti FX-evi od AMD-a su jako popravili krvnu sliku u WoW-u tako da ni takva solucija nije looda http://www.tomshardware.com/reviews/...w,3328-15.html
Ovo sve govorim jer smatram da je njegov Q6600@3.2 sasvim ok još uvijek za WoW jer mislim da je bolji od X4 AMD procova koji sam ja npr imao prije u kombi sa HD 5870 1GB grafom gdje je igra radila sasvim zadovoljavajuće s tim da je jača od 6870 OFC.
Mislim na kraju bilo što da promijeni osjetit će razliku prema boljem, ja samo gledam da prođe bolje, možda kolega ima već kupca za svoje komponente pa mu onda ta zamijena svakako nije loša ideja

Zadnje izmijenjeno od: virus1. 26.08.2014. u 20:33.
virus1 je offline   Reply With Quote