Citiraj:
Autor lobo64
u tim programima koje će on koristiti je quadro brži od firepro.
|
Upce te ne kuzim, hoces preporuku ali moras skrivati podatke o namjeni kompa? Nesmijes reci koji programi su u pitanju ili ?
Citiraj:
Autor lobo64
a razlika u cijeni K4000 HR/DE ili AT je skoro 400 Eur.
nemreš mi reć da je trošak puta i izgubljenog vremena 3000 Kn... ?!
|
Ja sam siguran da se moze naci kod nas jeftinije ako malo potrazis pitas za ponudu/popust (cjenici su im obicno zastarjeli, nemoras ni trazit bas u LAB2000 (ima jos firmi di se moze kupit Quadro) ili recimo pitas ninu i on ce je nabavit za cijenu za koju ti se ne isplati ici Van-nazad a imat ces garanciju u HR

. A sad za tocnu razliku u cijeni/iplativost ovosi ko ide, odakle, s kakvim prijevozom te gdje se putuje. Recimo meni samo OS-ZG-OS mojom rutom/autom treba 850-900 kn (zaci do Austije/njmacek jendo 3x tolko) ako ne racunamo amortizaciju/habanje auta, ako ne pijem i ne jedem putem i "izgubio" sam jedna cjeli dan za koji sma mogo odradit neki posao i naplatiti XY kn, tak da kao sto rekoh ima dosta faktora oko "iplativosti"

).
Ali i dalje tvrdim da u konfi od 25000 Kn K5000 nema teroije da se ugura pa makar i sam iso po nu u Austriju/Njemacku i ne jeo 3 dana te se vozio biciklom jer ostatka konfe nece biti na tom nivou pa ce nesto trpit.