View Single Post
Staro 25.08.2014., 14:03   #197
Master_Hrc
Premium
Moj komp
 
Master_Hrc's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2007
Lokacija: Bec
Postovi: 1,118
Citiraj:
Autor marke Pregled postova
Upravo sam instalirao zadnje beta drivere pa cemo vidjet jel se isto desava. Sad vrtim FurMark burn-in (8x MSAA) test vec 20 min i temperatura nije presla 59°C a ventilator se nije skoro ni ubrzao, na 27% radi. Koje su uopce temperature sigurne za ovu grafu?

Ako ce se isto desavat s ovim driverima, probat cu starije.

Ali jel mogu onda zakljucit da je graficka ispravna i da je do drivera? Jer sam je kupio tu na forunu, pa da znam da ne moram vracat.
Meni je i sa betom bila ista stvar....u igrama i u 3dmarku je radila prva liga a kad sam gledao filmiće i bavio se 2d onda bi se javio BSOD. S obzirom da gro ljudi ima problema i svima je pomogla promjena drivera, ja sam zakljucio da su driveri i zato sam stavio malo starije i zasad je ok. Imam jos i dvije godine gare pa se ne sekiram.

Što se tiče tempe, identične sam imao na Gigabaytu 6770. Ako si ju kupio prek foruma mozda da pitaš bivšeg vlasnika da li je on imao problema s driverima i da mu napomeneš svoj problem. Ako bi se problem pojavio sa više verzija drivera onda bi ju definitvno trebao vratiti.....
Master_Hrc je online   Reply With Quote