View Single Post
Staro 25.08.2014., 09:00   #859
Wuchko
Premium
Moj komp

Wuchko's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor pokra89 Pregled postova
Kakva je nocna kamera?
Usput budi rečeno, jucer sam bezveze opalio sliku u zatvorenom prostoru s dobrim osvjetljenjem sa svojim neom n003 i samsungom s4. Obe s defaultnim postavkama. Sad znam da ce nekima zvučati smiješno i nestvarno, al od neoa je bolja. Puno bolja. Za dokaz ce te morati pričekati tjedan dana. Međutim, kad sam napravio fotografiju u mrklom mraku, tu je s4 ubio nea, ubija ga svaki iole ozbiljniji mobitel. Za dokaz ce te također morati pričekati tjedan dana.
Meni se osobno čini dobra i po noći. No opalit ću koju sliku pa staviti ovih dana.

Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Šta, razvijaš slike pa treba tjedan dana?

Pitanje za vas koji bolje pratite? Ima li za Mi3 ROMova koji nisu MIUI derivati, nego AOSP-like ROMovi? Frend bi kupio Mi3 sa Mobicitya dok ih još ima, ali ne prati baš stanje sa time i nije vičan flešanju. No, MIUI mu se ne sviđa pa zato pitam.
Ma potrajalo je dok sam slinu obrisao u ovih tjedan dana druženja sa Šaomijem . Što se tiče ROMova - pojma nemam. Ne znam jel netko ovdje ili na drugom forumu spomenuo da će Xiaomi pustiti source pa će ih biti.. Valjda Ja se nisam ni susreo do sada s MIUI-em, no savršeno mi je legao. Ima nedostataka kao i svaki "OS" (jedan koji me nervira je što ponekad ne osvježi widget prognozu i sat, wtf?), no u ovih tjedan dana sam si podesio sve kako želim tako da imam dojam kao da sam ga oduvijek koristio.
Wuchko je offline