Real jučer.Modrić i Hames odlični,ostali teška banana.
Balea nije išlo,Ronaldo mi ne djeluje niti na 70%,a Benzemu treba prodati dok ima još vremena.
Nije mi jasna politika Reala,mislim je, ali ironiziram!
Lani osvoje Decimu.treba im samo klasni napadač i eventualno zamjena za Carvajala,ili neki bolji od njega.Dovedu top golmana,svaka čast ,i onda brani Casillas,koji je već dugo totalno izvan forme,i time unosi nesigurnost u cijelu obranu.
Dovode dva vezna igrača ,a ionako su tu bili najjači.
Kaže Simeone da je Di Maria najbolji Realov igrač,dobro, realno je drugi najbolji,a ovi daju prednost Krossu pred njim ,koji je barem klasu ispod,a Alonso sa već i godinama na leđima i dvije.
I sada je problem kaj nema napadača jer Benzema je nevidljiv već tri tekme u nizu.
Ovaj Ancelloti je nikakav trener,nema blage veze,za njega je Simeone svemirac,mada tipa ne podnosim!Valjda ima naredbu da Benzema mora igrati,jer ne vidim neki razlog da igra (ako je to uopće igra).Neka ga prodaju ,stave Ronalda u špicu i otvore mjesto za hamesa na lijevom boku i riješeno.Truba nam ne treba!
Hala,mada ne bude baš Hale ove godine ako nešto pod hitno ne promjene,jer ono jučer je strah od Atletica!
Svaka čast Atleticu, pokazali su kako se bori za klub.Imaju jači napad od Reala,i nemjerljivo boljeg trenera i zato rezultat nije iznenađenje.Budu ove godine u igri za obranu Primere,sada je to sigurno!