View Single Post
Staro 23.08.2014., 21:23   #6464
alengrosevic
Premium
Moj komp

alengrosevic's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
gledam malo temu, instaliraj DP, vrati na stock 8, pa update na 8.1, i onda nazad na DP zbog xy razloga. Sve više sličnosti s androidom vidim, flash na flash ... I to je ono kaj me živcira kod telefona (android, WP), ako hoćeš da nešto radi kako treba i bolje od tvorničkog, stalno neko kemijanje i flešanje. Sad s nostalgijom gledam na stari Symbian Ne sjećam se da je na Symbianu bilo toliko flešanja...

Citiraj:
Autor SRV Pregled postova
Bez obzira sto se dobije, flashuj drugi rom i gubis garanciju. Naravno ti mozes vratit na stock rom, ali u slucaju nekog ozbiljnog kvara gdje telefon niti boota?

Mali broj ljudi sa telefonima poput G2 ide stavljat custom romove, jos manji broj uopce zna za to. Ja kazem da je sramota da takav hardver steka na OS-u koji proizvodjac isporucuje.

Samo skrecem paznju na cinjenicu da proizvodjaci Android telefona mogu totalno usrati ROM i to u mjeri da na vrhunskom hardveru to steka. Kod WP-a je suprotnost, cim imas minimalni hardver telefon ce glatko radit.
Slažem se za flešanje i gubljenje garancije, po meni i nepotrebno. Ja imam nekih problema što se softa tiče na G2, ali apsolutno nikakvo štekanje, trzanje ili nešto treće. Gdje se to točno zastajkivanje osjeti tj vidi da i ja probam?
alengrosevic je offline