Citiraj:
Autor MAGARAC
Zato se bas ne slazem kad neko napise da je g2 spor u kontekstu WPa. Postoji XDA i tam je za taj mob sve kristalno jasno. Ima par izbora koji su vec jako dobro ispolirani i lete. Dobije se telefon koji je bolji od "Out of box" u. To je sam jos jedan minus za WP po meni i ak toga nema ne znaci da se to ne smije spominjat u usporedbama sa androdima. Da je napisal neki drugi android mob, nebi ni a reko jer ga nisam imal ili je stvarno trzavica a ima ih i takvih puno.
|
Bez obzira sto se dobije, flashuj drugi rom i gubis garanciju. Naravno ti mozes vratit na stock rom, ali u slucaju nekog ozbiljnog kvara gdje telefon niti boota?
Mali broj ljudi sa telefonima poput G2 ide stavljat custom romove, jos manji broj uopce zna za to. Ja kazem da je sramota da takav hardver steka na OS-u koji proizvodjac isporucuje.
Samo skrecem paznju na cinjenicu da proizvodjaci Android telefona mogu totalno usrati ROM i to u mjeri da na vrhunskom hardveru to steka. Kod WP-a je suprotnost, cim imas minimalni hardver telefon ce glatko radit.