Moze netko napisat sto radim krivo kod spajanja na postojeci ap sa openwrtom.
Openwrt postavim na 192.168.2.1 postojeca mreza mi je zteov ruter na 192.168.1.1
U luci skeniram wifi spojim se napravim novi interface stabridge i odaberem lan i wwan u firewallu odaberem accept na forwarding i sstavim kvacicu na masquerade jer bez toga uopce nece. na pcu mi je postavljeno da automatski dobija ip te sam spojen na lan2 utor na sx763.
Kad to postavim tako sve radi i mogu se spojiti sa na net preko openwrta međutim kad ugasim ruter iz struje nekad oce nekad nece pa opet proradi nakon prckanja po postavkama pa vracanja na staro
To je sve sta sam dirao po ruteru.
Plus sto na windows 7/8 moram pod postavkama lan adaptera iskljuciti kvacicu na ipv6 da bi uopce ista proradilo
U uputama na wikiju pise da disableam dhcp na openwrtu ali tako uopce nece nista nesto ili zte zeza ili negdje grijesim.
Stavim i gateaway pod lan ip zte rutera ali nista . Znaci ako neko moze napisat sta tocno radi da bi se spojio na postojeci ap.
Te jos nesto zasto openwrt maskira mac adresu uređaja na 00:05:d1:20:00:c0 na oba uređaja na koja stavim openwrt