View Single Post
Staro 23.08.2014., 15:30   #7117
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor natal Pregled postova
Kak odes lijevo s svi desno, ni mi jasno. Pa el ne gledas mapu i rasporedis se na najbolju mogucu poziciju sa obzirom koji tenk imas?

Treba strpljiv biti. Nije to pucacina. Probaj biti strpljiv, vidjet ces kolko mozes timu pomoci. Treba igrat timski a ne ici na dmg i broj kilova.
Pa radim ja to, a naravno da idem pokrivati stranu koja je slabija, evo bitka od prije par minuta: video , i sto se desi, opet naravno 11 na jednu stranu, sva sreca pa IS-3 krenuo samnom, a i E-25 bio od pomoci, ni vise ni manje.

Ali vecinom moji kad krenu na jednu stranu, nalete na 3-4 tenka i izginu kao kokice na šporetu.

edit:
Dosta za danas, kad me hoce onda treba prekinuti, jedna kamperska s mojim omiljenim teskasem, na kraju dobro ispala. video

edit2:
princip svi na jednu stranu, a netko i u rijeku, se nastavlja, 36% pobjeda danas, nedjelja, sva sreca pa i kod protivnika ima pokoji njubek, video

evo jedna kamperska, mozda mrvicu previse, video , stvarno sam ocekivao da ce nasa druga strana da probije, ali cemu ocekivanja, ovo je WOT

Zadnje izmijenjeno od: JozicA. 24.08.2014. u 15:21.
JozicA je offline   Reply With Quote