View Single Post
Staro 23.08.2014., 13:34   #5481
TutanCmon
Banned

Datum registracije: Sep 2011
Citiraj:
Autor De5tr0yer Pregled postova
TutanCmon, ak si takva picajzla kako nisi vidio stuck pixele na licu mjesta? Bolje je pitanje kako nisi vidio oštećenje kućišta?
To je bio treći monitor kojeg sam pregledavao, već sat vremena sam bio unutra (uglavnom, pretpostavljam, čekajući nečiju odluku), a tijekom pregleda jedan iznad mi je stalno puhao za vratom kako ne bih ostavio otiske i ne bih li što prije završio s inspekcijom + svako malo bi se međusobno pogledali kao da sam idiot. Stvarno mi nije bilo palo na pamet da ga još guram od sebe da ne smeta i rotiram ekran u rukama tražeći ogrebotine.
Usput, u šali sam ga pitao "Je li vas tko ovako ugnjavio prije?", na što je ovaj mrtav-hladan ispalio samo: "Ne.", kao da sam mu ne znam što napravio, a on se ne usuđuje ni zucnuti.
Uglavnom, jedna topla i opuštena obiteljska atmosfera, dušu dala za traženje ogrebotina, pogotovo kad mi jedan član te obitelji unaprijed sa sigurnošću kaže da ih nema...

Citiraj:
U takvim slučajevima ne bi trebalo raspravljati s njima o grešci na uređaju jer samo postaješ naporan.
Kako s kim... Neki će izići u susret kupcu, neki će ga optužiti, a neki će jednostavno sve izignorirati. Mikronis je, izgleda, barem u mojem slučaju, ovo zadnje, a možda i predzadnje. Razvikani su kao "ok", pa... Ne znaš dok ne probaš.
A i kad ih već boli k. za kupca, nije naodmet biti barem malo naporan...
Ljudi moji, kupujem nešto svako malo! Da je sve ispalo ok, kupovao bih kod njih još godinama, međutim, zbog sitne kratkoročne uštede, oni su odj. vjerojatno stalnu mušteriju. Mislim, dobiješ slike i objašnjenje na email i uopće se ne osvrneš... Nije u redu.

Citiraj:
Greška na monitoru je prisutna, ako oni žele reći da lažeš odlazi se u sobu gdje reflektori nisu upaljeni, ti kažeš pixel je tu i to je to. Pixel se jasno vidi ako je zeznut, to što su te zavaljali malo je tebi za ubuduće da se ne daš smuvat.
Da sam ja na tvom mjestu, vratio bih se njima u dućan i vratio im monitor jer je oštećen.
Odlazi se ili ne odlazi tamo kamo mi oni dopuste, ne mogu provaljivati kamo želim - u tome je stvar, nisu mi omogućili pregled mimo onog osvijetljenog prostora. Ustvari, nisu mi omogućili ni pregled bez one zgužvane zaštitne plastične folije preko ekrana kako ga ne bih zapackao - rukom sam morao držati mali dio folije odlijepljen na određenom mjestu koje pregledavam kako bih ju poslije mogao vratiti (bajdvej, neki od njih mi je rekao da nisam trebao skidati foliju s onog prvog ekrana ako sam ga mislio zamijeniti, a tu foliju sam imao cijelo vrijeme od kupnje do vraćanja - tri do četiri dana - i tek kad sam ga donio u taj ponedjeljak jedan od njih sedam-osam tamo ju je prvi put skinuo ).
Ne bih rekao da su me smuljali, tj. ne zbog moje naivnosti - nisam baš tako lakovjeran, više je riječ o tome da mi je bilo neugodno ispadati sitničav i onda još sve to ponovno prolaziti pa se zato nisam više vraćao. A i sljedeće što bih tražio bio bi povrat novca jer s njima, očito je, nemam sreće.
Usput, od toga je prošlo više od mjesec dana, a napisao sam sada jer su me inspirirali recentni postovi o mrtvim pikselima.

Citiraj:
I savjet za stuck pixele, probaj im opalit čvrgu, možda se odmrznu. Kod mene na laptopu je upalilo
Znam za to, ali nažalost ne ide, već sam probao...
Zapravo, probao sam u svakoj situaciji kad sam imao zaglavljeni piksel i nikad, ali nikad nisam ništa popravio. :-/
Ništa, navikavam se, samo sam htio to izbaciti iz sebe i, ako bude sreće, uskratiti im barem jednog kupca.
TutanCmon je offline   Reply With Quote