View Single Post
Staro 23.08.2014., 00:03   #6428
Shockre
Premium
Moj komp

Shockre's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
i tak.. moja saga sa L930 se nastavlja. stavili mi novi ekran ponovo posto onaj nije lezao u kucistu kako spada i ovaj opet pola zut pola ljubicast. sredili su i ostalo sve i mob je bio fizicki super, al faking boje opet. vratio ga odmah nazad i sad cekam ponedjeljak da vidim kaj dalje.
nevjerojatno kakav quality control imaju u nokiji, znaci 3 komada sam imao u rukama i svaki je bio drugaciji. prvom prednja kamera nije bila u u centru i zadnji poklopac nije lezao najbolje, drugom ekran nije lezao kako spada, trecem pak audio i usb jackovi nisu bili u centru bas.. i uz to na prvom i trecem boje na ekranu. ocito nije da ja imam peh pa me bas zapadnu takvi, kad tolko ljudi ima s istim problemima. prelose.
ovaj put sam naglasio da mi ne daju mobitel dok ga ne pregledaju i testiraju jer ovo vise nema smisla.
evo par slika ekrana, ovako slikano nije toliko jako vidljivo kao uzivo. na prve dvije slike je potpuno crna slika na ekranu. na prvoj stvarno tako izgleda crna boja dok je instaliran display driver. kad ga se uninstalira onda normalno pokazuje crnu kako je pokazano na drugoj slici. ostale su sa uninstaliranim display driverom i pokazuju tipkovnicu u landscape modu i namjestanje alarma, tu se najbolje vidi nejednakost ekrana jer je siva boja, no vidljivo je i na bijeloj, a i ostalima, samo manje. ove slike ne prikazuju bas dobro to, u stvarnosti je izrazenije.
http://imgur.com/a/IXgMs
Shockre je offline