Citiraj:
Autor loreia
Moras se naviknuti na agresiju preko interneta. Svatko je tough guy iza tipkovnice.
U svakom slucaju izlistaj detalje transakcije sa paypal-a, napravi screen shot, ili isprintaj u PDF (izravno iz browsera, recimo Chrome to radi i bez istaliranog PDF printera), i posalji e-mailom na carinu, u naslovu treba pisati PCP broj (to valjda pise u papirima iz Carine).
Nisam to jos radio, prva narudzba je na putu, ali toliko sam pohvatao kad sam kliknuo na sredinu ove teme i prolistao par stranica. Ako sam nesto pogrijesio nek me isprave iskusniji.
|
hvala na info, iskreno malo sam ispaničario jer mi došao poštar a nisam ga očekivao ni u najluđim snovima.
tražio sam pomoć i nisam čitao iz razloga jer sam se spremao na put i trebao sam putovati u 17h,tako da nisam imao vremena pa sam htio nabrzaka doći do informacije.
u nadi da riješim to jer me sljedećih tjedan dana nema doma.
srećom put je odgođen za iza ponoći.
ja sam napravio onako kako sam mislio i odradio sam tako kako si ti napisao, osim što PCP nisam napisao u naslovu maila, ali sam ga napisao na svaki screens hoot koji sam im poslao.
ono što me najviše bunilo od svega je da se putem screen shota lako može lažirati cijena samog paketa i samim time platiti manji porez.
ako sam nekoga uvrijedio svojim pitanjem ovim putem se duboko ispričavam.

i još jednom thnx za info
Loreia