View Single Post
Staro 22.08.2014., 14:54   #1
jacobbb
Premium
Moj komp

jacobbb's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Instalacija Skype-a na pc bez SSE2 podrške

Pozdrav,

od 1.8. Skype je prekinuo podršku za sve verzije od 6.13 pa na niže koje su se koristile na starijim kompovima bez SSE2 podrške i Win XP-u. Od 1.8. kad se poželiš ulogriati na neku od verzija stariju od 6.14 izbaci ti "Skype can't connect".

Problem nastaje što jedino te verzije do 6.13 nisu trebale SSE2 podršku kako bi kamera radila, sada kad na iste te Windowse instaliram bilo što novije od te verzije ja se uredno mogu ulogirati i chatat sa kontaktima, no kada idem na video call izbaci mi da hardverski moj pc nema mogućnost za video poziv. Konkretnije o tome možete pročitati ovdje.

E sad, moje pitanje je - postoji li neki patch kako zaobići sve to. Obično kada nešto prestane raditi uvijek izađe neki patch kako da ipak proradi. Ili pak patch da komp SSE prepozna kao SSE2 (čitao sam o tome na netu i spominju se i takve stvari no nisam imao uspjeha u primjeni). Sve u svemu može li se ikako natjerati da Skype normalno nudi i video call opciju i za one bez SSE2 podrške?

Kupovina novog hardvera mi se ne isplati jer za ono što mi treba ovaj komp do sada ispunjava apsolutno sve moje potrebe.

Hvala na savjetima

Zadnje izmijenjeno od: jacobbb. 22.08.2014. u 15:01.
jacobbb je offline   Reply With Quote