View Single Post
Staro 22.08.2014., 08:23   #5476
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp

Pupo's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor Litra Pregled postova
Pozdrav ekipa, jučer sam kupio dell u2414h i danas kad sam ga upalio skužim jedan mrtvi piksel pri dnu ekrana, posliko i poslo mail u dućan gdje sam ga kupio i rekli mi da ga donesem da će probat riješit sa dobavljačem. Odnio monitor, oni ga zaprimili i rekli da će se to riješit u roku 2-3 dana. Još su mi prilikom kupnje rekli da dell ima zero pixel warranty zbog čega sam ga kupio. Odmah poslje kupnje otišo u servis koji je u sklopu dućana i rekao mogu li ga upalit i provjerit jel sve štima s njim baš radi piksela da bi mi rekli u servisu da nema zero piksel warranty i da oni ne mogu provjerit jel sve u redu s monitorom i da ga donesem ako bude bilo problema. Zanima me jel mi ga moraju zamjenit jer sam ga donio odmah drugi dan jer sam kupio pokvareni uređaj i šta je na kraju istina sa tim zero pixel warranty od della?
Dal je baš dead il je stuck? Jer možeš imat do 6 svijetlih i na U seriji od della. Ak je dead, to je to onda.

A ovo da su ti trebali zamjenit isti dan, pa dajte budite malo realniji. Ima neka procedura koju i trgovci moraju poštivat. Neće ti sigurno tamo neki Pero il Marko sa pulta zamjenit monitor na svoju ruku, bez odobrenja servisa il uvoznika il koga već mora pitat.

Citiraj:
Autor vorda22 Pregled postova
isto tako, necemo svi slijediti savjete na forumu od nekog tamo Pupe

Apsolutno, pa to mi i je cilj da me nitko ne sluša.

Zadnje izmijenjeno od: Pupo. 22.08.2014. u 12:32.
Pupo je offline   Reply With Quote