Citiraj:
Autor fora
Ne znam čiji si ti agent, ali si mi uvijek bio sumnjiv  , druže Brko!
|
Yoko ONO i DSZ
Mislim, ozbiljno. Što ja imam od toga da lažem? Ništa. Što netko ima od toga ako je to istina? Hm... odgovore potražite diljem 3 teme na ovom forumu.
Nadalje, iskreno, za Coolpad nisam čuo dok se nije pojavio Dakok ovdje na forumu. Svi reviewovi koje sam čitao su uglavnom pozitivni. Da, F1 ima defekata, nema mobitela koji ih nema, ali i dalje mi nije jasno kako može biti jeftiniji od Cubota X6???
I isto tako ne razumijem da netko može dati 3 EUR-a više za 30+% slabiji i nekvalitetniji mobitel? Fakat ne razumijem.
O F1 sam i ja ozbiljno razmišljao, no na kraju sam se odlučio za Jiayu G4C jer je razlika bila poprilična u vrijeme kupnje. G4C je bio 142 USD, a F1 je bio 209 USD.
Sada da kupujem kineza, za 160 USD nebi ni razmišljao nego uzeo F1. Em je mobitel dobar, em je poznati i renomirani proizvođač, em mu je community ogroman i ROM-ova ima ko salate.
Naravno, sad će neko reći kako sam pristran i kaj ja znam kaj, ali svaka čast Cubotu i njegovim fanovima, ali uvjeren sam da se X6 može sakrit ispred F1. Ali ne, on košta 3 EUR-a više i reklamira se na svakom koraku. F1 nema miljon bannera.
Ne treba bit nuklearni fizičar da se shvati zašto se jedni reklamiraju i zašto selleri spamaju inboxove sa novom ponudom Cubota, iNewa, Elephona, HDC-a i sličnih "premium" marki, a svi su šutke uveli F1 na svoje sajtove.
Da, možda je prejednostavno za shvatiti pa izgleda komplicirano. Pa se naravno donesu zaključci kako je marža ista