View Single Post
Staro 21.08.2014., 19:38   #805
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor Ag008 Pregled postova
Za tu cijenu čisto ok. Iako ima stariji cpu pa vjerojatno i lošiji GPS. no makar podržava sve hr frekvencije za 3g.
Btw banggood je dobio upravo i coolpad f1 za primaljivih 159$ .
Raspravljam s njihovim čovjekom u vezi mobitela, smeću od elephonea, maržama i tako i rekao mi je da sada na Cubot X6 imaju istu maržu kao i na Coolpad F1 a da ga nisu ni imali jer ga nitko nije ni tražio.
Nije rekao kolike su marže ali rekao je da im mora pokriti i slanje, moguće primjedbe/reklamacije no da Coolpad ima sasvim dobru maržu na prodaji.

Tako da ona priča koji su neki govorili da recimo Cuboti imaju veći prihod za trgovce nije istina, praktički na sve proizvode oni imaju podjednaku maržu a prodaju ono što kupci traže.
Mislim da sam ti već odgovorio na tvoj post "ne vjerujem ja u to". Totalno BMK vjeruješ li ti ili ne. Lik se predstavio kao predstavnik Cubota. Cijene koje je dao sam C/P. Oće ko vjerovat ili neće.
Nadalje, valjda je svima jasno već da je Coolpad F1 kudimamo bolji i kvalitetniji overall uređaj od Cubota X6, a cijena im je skoro ista. To ako ti vjeruješ da su marže od F1 i X6 iste, samo daj. Osobno tu priču nebi popasao kao ni da proizvodnja oba mobitela isto košta obzirom što sve F1 ima a X6 nema... tako da priča o istim maržama ne drži vodu. Ali odosmo u OT...
Brko je offline