Citiraj:
Autor coconut
Zamolio me frend da mu preporučim nešto do max. 3k kn u nekoj prodavaonici u Rijeci. Našao sam mu ovaj Lenovo B50-30 59-428820 koji mi se čini dosta solidnim. Negdje mora biti neka kvaka za takvu nisku cijenu pogotovo što je W8 uključen u nju i to me muči.
Čovjek je nezahtjevan korisnik kojemu treba lap za osnovne funkcije (filmovi, mjuza, mail, Skype,...) da mu ne bude dosadno kad ne radi na svom poslu u Brazilu. Imate li vi kakve druge prijedloge?
|
Pa nema pretjerane "kvake", laptop je ok za tu cijenu, ako treba Windows. Pentium SoC-ovi nisu tako loši (rang Celerona 1005M). Ako nema potrebu za Windowsom, nek ide na
B590 koji je performansama sličan.
Citiraj:
Autor smurfORnot
Lenovo jednostavno mislim da joj nece biti izgledom pretjerano zanimljiv, pa bi možda radije dao par sto kuna više i uzeo nešto što ce joj se sviđdati i zgledom.
DObio sam preporuku da je ovo solidno: http://www.arhiteh.hr/shop/index.php...ducts_id=11068
Asusovi mi djeluju poprilicno lijepo, Imate li možda još neku preporuku do 2500 što bi se isplatilo pogledati,a da lijepo izgleda, po mogucnosti srebrna/bijela boja?
|
Citiraj:
Autor darkydark
U usporedbi s lenovom taj procesor je spor da boli.
|
Pa ne bih se baš složio, ti procesori su veoma sličnih performansi. Po benchmarcima gotovo identični.
Ako je izgled tako bitan, s tim Asusom nećeš pogriješiti.