Citiraj:
Autor nathan.fake
pise u disclaimer-u, prije instalacije, DP-a da se "mozda" gubi jamstvo (may void warranty)?!
uglavnom, stav Mobisa (Nokia servisa) je da se ne gubi... al svakako, ako i flashas DP, mozes se vratit na sluzbeni FW preko Nokia Software Recovery Tool-a (u slucaju potrebe tj. reklamacije)...
znaci mozes slobodno puknit DP i vratit se na sluzbeni FW, ako ti se DP ne svidi (ili ako saljes na servis)
jedini drawback je sto pri vracanju na sluzbeni FW gubis sve podatke na mobu (pa moras radit backup/restore)
edit:
ako imas Samsunga, procedura je slicna.. neko je linko, prije par strana, proceduru za vracanje na sluzbeni FW... za HTC ne znam :/
|
Taj dio sam i ja čitao, pa me zanima kakvi su naši po pitanju "may"anja
Ativ S je u pitanju.
Poslao sam mail na Links (gdje je kupljen), pa ću vidjeti - oni će me vjerojatno preusmjeriti na Europatrade.
Nije problem za backup/restore, evo baš sam ga danas hard resetao jer mi se nakupilo u System preko 8GB sranja, a to ne mogu očistiti... Evo sad je na 2.5GB
Kontakti su syncani preko Live accounta, fotke i ostalo imam na SD kartici, aplikacije reinstaliram, par settingsa se mora poštelati nanovo, no vrijedi mi "čišćenja" memorije
Danas sam bio "na rubu" da ga stavim, ali sam odlučio još malo pričekati

Nisam baš vičan petljanju s firmwareima i sl., no dobro je znati da postoji slamka spasa ako nešto pođe po zlu.
Službenoj verziji ni traga ni glasa