Citiraj:
Autor Fatal
zanima me kakva su vam iskustva sa z1c. nekidan sam malo petljao po njoj i ostao odusevljen. totalni premium feel u ruci, os ultra brz (a isproban u vipu gdje je vjerojatno svak brljavio po njemu), gotovo instantan . nesto ala m8 iako sam ga premalo koristio. zanima me kakav je out of the box experience (jeli potrebno brljavit po romovima) i overall quality. Ne znam, bas mi se svidio, a i velicina je super, po meni uz 4.7 najidealnija
|
+1 na napisano, i jos malo...
To mi je peti Android telefon, i prvi koji nemam potrebu unlockati ni rootati. Gore je KitKat 4.4.4, od T-Mobilea ima samo uvodni logo, ostatak je Sonyjev UI. Sve je fluidno, nema stekanja, smrzavanja, cekanja, nelogicnih restartova, touch reagira bez greske.
Ono sto me najvise iznenadilo (osim kamere - iako deklarativno ima 20 mpx, u 16:9 moguce je fotkati na do 15.5 mpx. Sto nije feler, da se razumijemo

) jest autonomija. Baterija (~2400 mAh) prosjecno drzi oko 50 sati s prosjecno 5 sati OST, a u petak sam probio 72 sata sa 7 sati OST. WiFi radi barem 5-6 sati dnevno, ima i po 15-ak minuta poziva dnevno, par sati muzike, 10-ak SMS-ova, nesto 3G-a.
Prvi Sonyjev smartphone koji sam kupio bila je Xperia U preklani i ne moze se usporediti ni po cime - osjecaj u ruci je puno bolji, dojam je da je uredjaj robusniji nego sto jest. Nema klikova, skripanja ili iceg labavog.
Sto se pak tice velicine, 4.3" je meni idealna dijagonala - imam povecu sapu, ali mi je taman + stane u dzep bez problema.
Smatram da je ovo best buy u tzv. mini kategoriji. Izvrsna strategija - Sony je u uredjaj koji je klasu ispod napucao sav hardver iz Z1 (osim baterije manjeg kapaciteta i 720p ekran) i zadrzao kvalitetu izrade.
Eto, moja 2 centa.