Citiraj:
Autor Drug Brko
Da, to je bio plan, ali XZ je ostao u mom vlasništvu. Za SVS sam se odlučio pred 4 dana tek i SGS3 je nasljedio kineza kao mobitel za terenske aktivnosti. A budući mi se iskazala potreba za kvalitetnijim fotoaparatom i funkcionalnim GPSom na poslu, dok s druge strane dual SIM mob mi je postao nepotreban.
SGS3 mi se činio kao Bestbuy za soma kuna i da trenutno nema moba za te pare koji je bolji od njega. Inače, kao što rekoh, zamjerki za funkcionalnost i performanse nemam, samo dizajn tog poklopca.
Pričali ste nedavno o baterijama, jel ima kakva pouzdana većeg kapaciteta ili je to to? I bi li što dobio da uzmem sada novu orginalnu, budući je ova stara 20 mjeseci.
|
Meni je prosjek bio cca 4:50 SOT na archi verzijama,isto i na aosp,uvijek sam koristio boeffla kernel..
Od baterija ti je najbolja zerolemon,2300 mah,nema nfc i dode oko 20 usd sa shippingom..
Od vecih preporucam original samsung,3000 mah,malo je deblja,ali sitno..oko 45 usd sa shippingom..
Ako uzmes novu origjigji,2100 mah,sigurno ces dobiti malo..premda je mozda najbolje uzeti 3000 mah origjigji.