Citiraj:
Autor ShanTech
Na kutiji od miša imaš zalijepljen mali jamstveni list od Recra, da li je na njega neko u Recru lupio štembilj i datum?
|
Imam te male jamstvene listove i od prvog i od drugog miša. Na oba su štambilji od svijeta medija, a datume imam na računu i na potvrdama o prijemu i o izdavanju uređaja.
Citiraj:
Autor Alfa_R
Samo da napomenem - ako su vam kod preuzimanja rekli (prelagali) da ide stara garancija i krepao vam zamijenjeni uređaj nakon nakon isteka original jamstva, a unutar novog - svejedno ga možete odnijeti na reklamaciju. Preuzimanjem i to što niste dobili napismeno novu garanciju se niste odrekli zakonskog prava.
Poželjno je imati papire na kojim je jasno vidljivo da je uređaj zamijenjen drugim.
|
Hvala svima na savjetima, a ovi će me sutra još čuti.
Pošto su me namjerno pokušali zajebati, čega sam odmah bio svijestan te se sa njima i pristojno prepirao iako mi je skočio tlak ima li smisla sutra nakon što riješim tu reklamaciju tražit njihovu nadređenu osobu poslodavca ili koga več da iznesem svoju pritužbu na ta dva podmukla talibana(takav su dojam ostavili), ili možda i ne pošto su možda od njih i dobili nalog da tako djeluju i zajebu koga mogu?
Još im lijepo kažem da ču se obratit društvu za zaštitu potrošaća i raspitati se na pc ekspertu, na što se taliban br.1 opet nasmije i kaže "to je vaše zakonsko pravo"