dakle, s obzirom da sada imam dva kineza u posjedu, jedan je bio jako veliki problem jer nigdje na prokletom internetu nisam mogao naci CWM za njega. ok, ima par ruskih foruma na kojima se spominje CWM za GSMART GS202+, ali svi su linkovi mrtvi........
pa sam bezveze naletio na temu kako sam napraviti CWM. konkretno je rijec o sljedecoj temi:
How to Make and Flash CWM RECOVERY on any .MediaTek MTK65xx Device.
sad, tu se spominje rootanje, mobileuncle tools..... sve se da naci na
GOOGLE PLAY, pa fino skinuti na komp pomocu
ovoga linka, pa oboje fino spakirati na sd karticu i bez google racuna ili wifija ili icega - imati root i potreban alat za instalirati recovery.
i to je to! gore je sve objasnjeno, ja sam pratio tutorijal i malo skeptican (jer stvarno jadno jednostavno izgleda) sam iz prve dobio CWM na GS202+,a doslovce nigdje ga nisam nasao za downloadati.
jedino napomena:
za stock rom (sto trazi tutorijal) sam ja nasao sebi zip, ne sto ide preko SP toolsa ili nesto drugo. uglavnom, ganjate stock rom koji se dize preko recoveryija, unzip i unutra je sve sto treba

.
PLUS:
sve sto radite - radite na vlastitu odgovornost. ako se pojave bilo kakvi problemi, nije nicija odgovornost nego vasa. ako ne znate sto radite - bolje nemojte nista niti kretati dok ne procitate vise materijala 
.
i da, ako moderatori smatraju da tema nije trebala ici zasebno nego u KINESKE MOBITELE, moja isprika, neka ju prebace. ali ono, stvarno korisna stvar jer s ovim svatko moze napraviti sebi recovery u taj cas, a ako se prebaci u temu, nakon dva dana ce biti nekih 5-6 stranica iza

. mislim, meni tako svejedno jer sam svoj mob uhakirao, ali ovako bi bilo lakse naci temu.