View Single Post
Staro 17.08.2014., 21:34   #5459
Goc 101
Premium
Moj komp

Goc 101's Avatar

Datum registracije: Aug 2011
Evo čitam sada tu u ovom dugom posljednjem slučaju u šta sam i sam bio uvjeren i što sam i sam doživio u poštenoj trgovini npr. ADM-u, a to je sljedeće: da kad u zamjenu za neispravni komad hardware- dobijem novi, počne teći novo jamstvo za novi proizvod. Takav slučaj sam imao prije mjesec dana u adm-u sa matičnom pločom. Dobio novu ploču i novo jamstvo za nju.

E sad imam slučaj sa logitech g 400 koji sam kupio 08.08.2011. i koji je več iduće godine počeo štekat i trokirat naveliko. Odnesem ga u trgovinu gdje sam ga kupio a to je Svijet Medija u Dubravi i nakon pola mjeseca dobijem novi u zamjenu. Pitam prodavača jeli novo jamstvo ili se nastavlja od starog na što mi daje odgovor pa trebalo bi biti novo. Sad je taj drugi izdržao skoro dvije godine i počeo štekat opet kao i onaj stari.

Ponovo sad u petak nosim miš u trgovinu da bi me prodavači uvjeravali da mi jamstvo vrijedi od datuma kupnje onog prvog, po čemu je jamstvo isteklo prije devet dana i nisu htjeli primiti miš.

Sad me zanima da moj slučaj nije možda drugačiji ili mi mora važit jamstvo od preuzimanja novog miša?? Kako da ih natjeram ili uvjerim, ovisno o tome dali stvarno neznaju ili to rade namjerno, a čini mi se da je prije ovaj drugi slučaj čim jedan drugog cijelo vrijeme kao pitaju šta se i kako radi i podsmijehuju se kupcima u facu... što sam zaključio po tome što je u isto vrijeme jedan lik preuzimao laptop sa reklamacije pa sam primjetio da i njega nešto muljaju u vezi hard diska.
Goc 101 je offline   Reply With Quote