Citiraj:
Autor esc
i daj javi onda ishod,ja mu nebi dao punu garanciju...najbolje da ukinu novac i gotovo
ja sam isto dobio izgleda reparirani monitor koji ima jedno udubljene očito od udarca pa se nisam bunio,servis je dao garanciju 6 mjeseci i to je to,i sam hp očito nedaje novu garanciju šta sam provjerio na njihovoj stranici preko serijskog broja....a monitor sam predao u savršenom stanju sa svim priborom kako je i došao,ovaj koji sam dobio se vidi da je bio korišten(prašina i sitne porezotine na ekranu) ali je radio...meni je inače struja uništila(kvar na nuli) monitor i da sam to rekao ne bi dobio ništa,vjerojatno su taj moj monitor isto lako popravili i možda je ponovno završio kod nekog drugog....bio je inače bolji(kvalitetnija slika) od ovog sadašnjeg...govorim o hp zr24w koji je skup...a tvoj frend reklamira matičnu od svega 400kn
|
To što su tebe zeznuli/ti prstao na to/nisi tražio novi nema veze sa zakonom koji je jasan, makar koštalo 50 kuna, ako nisi dobio natrag svoj uređaj, nego su ga zamijenili ide nova garancija. Meni su grafu zamijenili, pitao ih je li rma, kaže da je, pregledam, ni packe na njoj, nova garancija od 3 godine od datuma preuzimanja.