View Single Post
Staro 16.08.2014., 22:34   #6320
Shockre
Premium
Moj komp

Shockre's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor nathan.fake Pregled postova
ma uzas ja sam, prije par tjedana, slao 920 na servis zbog prasine ispod prednje kamere, sto su popravili zamjenom ekrana... s te strane sve ok..

al poslje servisa mob sav cvili/skripi kad ga uzmes u ruke i ekran ispada iz maske... reko wtf?! svako ko je imo 920 u rukama ce rec da je ko cigla, nema da ista mrdne...

uzmem ja T5 torx odvijac i probam dva sarafa dole.. ono nisu zategnuta... mislim od vanjska 2 sarafa na mobitelu ne zategnu ni jedan... zatego sarafe i mob ko novi...

ko zna kaka je situacija iznutra, zasad sve radi... to cu provjerit kad mi stigne nova maska... mislim moj problem je bio puno manji od Shockreovog, al ono... MESC
ma katastrofa. pogledo sam guide za rastavljanje i mislio si pola sata dal da sam to probam sredit jer mi se ne prolazi opet to s njima, a jos postoji i velika sansa da nece nes valjat opet, al reko nosim ga jer imam garanciju i davit cu se s njima dok god ne dobijem ispravan uredaj. sva sreca kaj mi ne treba, nego sam ga uzo cisto iz znatizelje. bas me zanima oce opet mrcvarit po mobu il ce dat drugi, al kaj kad mi nis ne garantira ni da ce taj bit komplet ispravan s obzirom na reputaciju 930 trenutno.
Shockre je offline