Andrea Pirlo II has arrived
Citiraj:
Autor ivan77
Dobro, statistika pokazuje, kao i sama igra, da kvaliteta dolazi do izražaja.
Današnji poraz je posljedica prilagodbe novom načinu koji je donio Van Gaal.
Siguran sam da će se u idućoj utakmici vidjeti kvaliteta i na rezultatu.
|
Gledao tekmu, više iz dosade nego želje za vrhunskim nogometom i .... iako je to početak sezone (neuigranost, nova postava, novi trener itd.), čini mi se da tu još dosta toga nedostaje.
Čak je i LvG priznao da na terenu nije bila momčad već skupina pojedinaca. Cijelo vrijeme se mogao primjetiti nedostatak okomitosti prema suparničkom golu, pa čak bi se usudio reći, i nekakav strah u igri.
Pod "okomitost", mislim na
ovako nešto.
Ovo je samo jedan od primjera momčadi koji ima tu trku i tendenciju kretnje prema suprotnim vratima, a da ne spominjemo Borusiju, ATM i cijeli niz drugih klubova.
Ne moraju to biti savršeno izrađene akcije, pogotovo ne u ovako ranoj fazi sezone, ali na početku moraju imati želju za igrom, trku na terenu, i ako ništa drugo pojedinačni entuzijazam.
Evo još jednog primjera jednostavne i improvizirane akcije kako bi ManU mogao izgledati, samo da postoji želje i htijenja (čak i uz totalno neuigranu i novu momčad):
Nažalost, toga danas na terenu nije bilo, a pitanje je da li to LvG može izvući iz ove postave (čak i uz izostanak RvP-a). Puno će se toga morati mijenjati u igri i glavama črlenih đavola, ako žele nešto postići.
I naravno uz uvjet da Jarunski varan prestane sa javnim prognozama u stilu Zdravka Mamića ... "ko FAP žabu" ili "ko plitak potok"