Citiraj:
Autor syss
znam, ali ono baš ne snimam videje ako nije nešto extra hilarijus ili baš mora biti zabilježeno videjom.
pa nisam ja znoj i krv pišao da umjesto doma na plazmi/projektoru sa 5.1 surroundom gledam film na 5" ili slušao doma stereo na sistemu od 2k€ ili 400w razglasa u autu umjesto preko nekog tamo divajsa od 100grama i para slušalica od 10kn... to nije komocija imho nego maltretiranje.
|
Promasio poantu totalno

Pa nes to uzimat da bi doma gledao filmove, ali ako se nades recimo kao ja sto 2 puta mjesecno predem 1200km u vlaku prevedeno u nekih 18-20h sa nasim ultra brzim HŽ-om vjeruj mi posluzi dobrano za skratiti vrijeme, rade nego buljiti i zujati po kupeu i kroz prozor te mastati o svome mega uber sistemu doma
Da nekazem cekanja po javnim ustanovama, javni prijevoz i ostalo, da se naci namjena i tome....
Vjeruj mi daleko od maltretiranja, zapravo je iznenadujuce korisno

Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/
Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12