Citiraj:
Autor zvonac
Kaj je bilo s 930?
|
MESC mu je bio... Reklamiro mob zbog jednog problema, vratio se sa 3 nova
http://forum.pcekspert.com/showpost....postcount=6240
Citiraj:
Autor Shockre
Prvo je imala gornji dio ekrana ljubicast, a donji zut, pa NAKON "popravka", tj zamjene ekrana - ne radi vibra, ekran nije ujednaceno stavljen u kucite pa viri na 3 od 4 kuta, ima prasine u zadnjoj kameri i vide se tragovi otvaranja na alu kucistu. bitno da im vise 2 ISO certifikata o kvaliteti rada na zidu.
|
Citiraj:
Autor Guls
I da, jedva čekam da netko posere MESC, gamad smrdljiva  Fakat Nokia nije mogla naći gore zastupnike i servisere.
|
ma uzas

ja sam, prije par tjedana, slao 920 na servis zbog prasine ispod prednje kamere, sto su popravili zamjenom ekrana... s te strane sve ok..
al poslje servisa mob sav cvili/skripi kad ga uzmes u ruke i ekran ispada iz maske... reko wtf?! svako ko je imo 920 u rukama ce rec da je ko cigla, nema da ista mrdne...
uzmem ja T5 torx odvijac i probam dva sarafa dole.. ono nisu zategnuta... mislim od vanjska 2 sarafa na mobitelu ne zategnu ni jedan... zatego sarafe i mob ko novi...
ko zna kaka je situacija iznutra, zasad sve radi... to cu provjerit kad mi stigne nova maska... mislim moj problem je bio puno manji od Shockreovog, al ono... MESC