View Single Post
Staro 16.08.2014., 16:03   #6299
SRV
Premium
Moj komp

SRV's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor zvonac Pregled postova
Ne znam baš, po meni nisu rame uz rame sa N5 ni malo.. A N5 ne košta puno, zapravo u zadnje vrijeme mu je i pala cijena znatno je jeftiniji od razvikanijih uređaja, a po brzini mu ne mogu ni prismrdit na onom OSu..
WP je fluidan al nije brz. Možda bi wp i dobil na brzini malo, da nema onih animacija i sl.

A za ovaj loading, kaj nije bilo rečeno da bu u nekim nadolazećim updejtima maknuli to..
Meni loading ne smeta (mada nemam low-end WP uredjaj pa su loading/resuming kraci - iako postoje), ali mi smeta trzanje kakvo Android ima. Ok, N5 toga nema zbog kombinacije cistog Androida i vrhnunskog hardvera, ali recimo G2 ima. G2 je brz telefon, nema sumnje, ali nije fluidan. Usprkos silnom hardveru.

Ja sam zbog fluidnosti presao na WP i na Android bih se mogao vratiti jedino ako mogu dobiti experience bez ikakvog trzanja.

Citiraj:
Autor Omerta Pregled postova
Dvije stvari zbog kojih sam odlucio uzet L625 umjesto L630:

Front kamera
Bljeskalica

Front kameru jos ajde mogu prezalit, ali bljeskalicu nikako..

Inace, oba ekrana su vrlo dobra..
Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova
Meni bas i nisu. Imal sam 630 i to je onak, OK i isto sam se dvoumio izmedu nje i 625 i jednostvano nisam mogal prec preko ekrana na 625. Nema nis, ni svjetlinu, ni crnu, ni rezoluciju, ko da je sa 5 godina starog telefona. Za Nokia standard 625 ekran je kriminal cak i za low end model. No opet to je isto stvar ukusa.. 630 je kriminal losa kamera po meni btw.

Sve 5. Kamera je kamera. Svako ima svoje prioritete.
Kazu da je kamera na L630 identicna kao na L625. I da je to najbolja 5Mpx kamera koju su testirali. GSMarena i Phonearena. L625 nema ClearBlack ali ponavljam L630 iako ima to nije na nivou 'pravih' CBD implementacija.

Steta sto su izbacili flash i prednju kameru na L630, al i bez toga meni je to bolji uredjaj od L625.

Zadnje izmijenjeno od: Brko. 16.08.2014. u 17:10.
SRV je offline