Citiraj:
Autor zvonac
Ne znam baš, po meni nisu rame uz rame sa N5 ni malo.. A N5 ne košta puno, zapravo u zadnje vrijeme mu je i pala cijena znatno je jeftiniji od razvikanijih uređaja, a po brzini mu ne mogu ni prismrdit na onom OSu..
WP je fluidan al nije brz. Možda bi wp i dobil na brzini malo, da nema onih animacija i sl.
A za ovaj loading, kaj nije bilo rečeno da bu u nekim nadolazećim updejtima maknuli to..
|
Meni loading ne smeta (mada nemam low-end WP uredjaj pa su loading/resuming kraci - iako postoje), ali mi smeta trzanje kakvo Android ima. Ok, N5 toga nema zbog kombinacije cistog Androida i vrhnunskog hardvera, ali recimo G2 ima. G2 je brz telefon, nema sumnje, ali nije fluidan. Usprkos silnom hardveru.
Ja sam zbog fluidnosti presao na WP i na Android bih se mogao vratiti jedino ako mogu dobiti experience bez ikakvog trzanja.
Citiraj:
Autor Omerta
Dvije stvari zbog kojih sam odlucio uzet L625 umjesto L630:
Front kamera
Bljeskalica
Front kameru jos ajde mogu prezalit, ali bljeskalicu nikako..
Inace, oba ekrana su vrlo dobra..
|
Citiraj:
Autor MAGARAC
Meni bas i nisu. Imal sam 630 i to je onak, OK i isto sam se dvoumio izmedu nje i 625 i jednostvano nisam mogal prec preko ekrana na 625. Nema nis, ni svjetlinu, ni crnu, ni rezoluciju, ko da je sa 5 godina starog telefona. Za Nokia standard 625 ekran je kriminal cak i za low end model. No opet to je isto stvar ukusa.. 630 je kriminal losa kamera po meni btw.
Sve 5. Kamera je kamera. Svako ima svoje prioritete.
|
Kazu da je kamera na L630 identicna kao na L625. I da je to najbolja 5Mpx kamera koju su testirali. GSMarena i Phonearena. L625 nema ClearBlack ali ponavljam L630 iako ima to nije na nivou 'pravih' CBD implementacija.
Steta sto su izbacili flash i prednju kameru na L630, al i bez toga meni je to bolji uredjaj od L625.